Öland

Öland
Solnedgång

måndag 19 mars 2018

Resedag

Började dagen redan 4.40. Mitt tåg skulle gå redan 5.31 och nog för att man kan få vänta på tåget men det däremot väntar inte på en annan. Då jag valde ett tåg tidigare för att vara säker på att komma fram så jag hann med flyget så var det givetvis i tid. Hann att fixa lite frukost/lunch innan flyget gick. Hann med att vandra en del också.


Även flyget gick bra och vi landade nästan när vi skulle. Stressade dock inte för att hämta ut bilen. Tog det rätt lugnt. Passade på att läsa lite mejl och svara lite i telefon. Jobbade med andra ord. Kan också tala om att det är rätt bra om man skriver in rätt adress när man matar in adressen i gps-en. Nåväl, jag hittar dit jag ska i morgon och jag kom fram. Behövde bara två rundor innan jag hittade en bra parkering också. Tar samma i morgon när jag kommer tillbaka från leverantören till hotellet. Ev skulle jag hinna med ett plan redan i morgon men jag ville vara säker på att hinna med det som ska göras.


Sen incheckning på hotellet men jag fick ett rum iaf. Så därefter har jag hunnit med en promenad samt handla lite att äta. Här finns mest ölhak och det är inget jag vill ha som mat. Fick bli bröd, morötter, en tomat, jordnötter och en flaska vatten. Står man sig bra på. Hade en banan och knäcke med mig i väskan men de åt jag på vägen. Har tom hunnit vila en aning. Har lyckats med konstycket att förlora rösten längs vägen. Väldigt lämpligt med tanke på alla frågor jag behöver ställa i morgon. Är jag dock inte bättre tänker jag sjukanmäla mig och skippa besöket på torsdag samt utflykten på fredag. Bra om man orkar iaf. Hade iaf med mig både halstabletter och ibumentin med mig.


Nu ska jag plocka fram kläder inför morgondagen samt förbereda det övriga jag behöver ha med mig. Kanske ska lägga fram både halstabletter och vatten om det behövs i natt. Näsdukar också om det är förkylning trots allt. Men det lär jag upptäcka. (Bilder kommer när jag har fixat en sladd att föra över bilderna med.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar