Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 13 mars 2018

Effektiv tisdag?

Var trött idag så jag passade på att sova så länge det gick eller iaf till min väckarklocka ringde för andra gången. Sen var jag uppe, klar och iväg innan den hann ringa för att göra sig i ordning att gå. Regnade så jag tog ett paraply och knata på rätt rejält för att slippa bli blöt. Lagom när jag nästan var framme gick paraplyet sönder. Bara att lägga i soporna på jobbet. Som tur var regnade det inte när jag skulle hem.


Har hunnit se till att ha flyg, hyrbil och hotell till nästa vecka. Bara tåget till Kastrup kvar. Samt gjort grovplanering för nästkommande 4 veckorna. Så det blir till att boka flera tågbiljetter på en gång. Kommer dock att behöva boka ytterligare flygbiljetter. Lär inte vara många dagar på kontoret de närmaste veckorna. Nästa vecka blir det ca 3 timmar. Veckan efter åker vi tisdag och är tillbaka någon gång på torsdagen. Veckan därpå blir jag dock på kontoret hela veckan för att på söndagen behöva åka till Danmark för att direkt därifrån flyga till Stockholm och en dags utbildning där. Sen hoppas jag kunna vara hemma ett par veckor. Vet att jag behöver ta både Norge och Tyskland också helst innan april men det lär gå en vecka in i maj innan jag hunnit med allt.


I övrigt har jag försökt att styra upp en del på jobbet. Lyckades så där. Lär inte vara i fas med allt innan alla resorna ovan är genomförda. Smet tidigt från jobbet för att träffa en kollega och en kompis som jag inte har sett på alldeles för många år. Vi började ute med att fika. Innan vi hade hunnit igenom hälsningsfraserna skulle stället vi var på stänga. Så vi fortsatte hem till maken och mig. Plötsligt var klockan rätt mycket. Iaf med tanke på att de två hade familjer att ta hand om samt att det är jobb i morgon också. Bestämde dock att träffas om ett antal veckor igen.


Nu återstår att förbereda morgondagen och sedan lägga sig. Har en hel del inplanerat i morgon också. Men lär vara betydligt piggare då. För energi fick jag rejält av efter denna eftermiddag/kväll. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar