Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 20 mars 2018

Det gick

Men det var på håret. Jag kom upp i morse men det var en aning tungt. Halsen och stämbanden varken mådde eller mår speciellt bra. Känns som om det kan vara lite feber inblandat också. Var iaf i tid till leverantören. De hade förberett en hel del och hade dessutom ett väldigt rakt flöde genom hela produktionen. Det gick med andra ord bra och vi höll tidschemat. Var nästan så jag hade hunnit köra till flyget och kunnat komma hem idag. Om flyget hade gått en halvtimme senare vill säga.


Passade istället på att diskutera upplägg och arbetssätt. Sen vände jag åter till hotellet. Eller först till en hyfsad parkering och sen hotellets. Nog för att hotellet har en parkering men se den tänker jag inte ens försöka mig på. Infarten till den parkeringen får Kavaljern i Kalmar att kännas som rena lyxgenomfarten. När jag såg ut genom fönstret vid frukostbordet så var det väl någon dm på var sidan om bilarna. Inte mycket mer.


När jag gick från parkeringen till hotellet kunde jag tom få vara med och spela lite pokemon. Till en av de lite svårare momenten som kräver en del samarbete. Väldans trevligt det också. Lämnade in jobbdatorn och mina anteckningar för att sedan gå ut och gå en timme ungefär. Helt underbart väder idag också. Iaf så länge man höll sig i solen. Dock en aning småkallt i skuggan.


Har nu ätit och packat det som går att packa ner idag. I morgon behöver jag köra så snart jag hunnit äta frukost. Och den behöver jag mer eller mindre äta så snart de har öppnat upp för den. Håll tummarna för smidig trafik ut till motorvägen. Har lite utrymme men inte för mycket. Så hur sen som helst kan jag inte bli. Nu ska jag ta lite febernedsättande, en halstablett och sedan borsta tänderna. Gäller att försöka vara så pigg som möjligt till bilkörningen i morgon. Har för övrigt handlat för hela 70 danska kronor under detta äventyr. Fast det klart jag har inte lämnat Danmark än. Det hinner ändras. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar