Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 16 januari 2018

Vilket väder dagen började med.

Vaknade av väckarklockan och undrade om jag hade ställt den på fel tid.Kände inte alls för att stiga upp. Det var dags att tiga upp. Även idag kom jag iväg tidigt. Dock både blåste det som attan och snöade. Rejält tungt att pulsa i snön men fram kom jag. Trodde det skulle vara kallt. Var det inte. Nedrans så varm jag var innan jag var på plats. Tur man var så tidig som man var.


Chefen är sjuk så förmiddagen ägnades åt möten vara ett handlade om att jag skulle slippa chefens möte iaf. Jag lovade dock att attestera tiderna och godkänna rekvisitionerna. Mina tider får någon annan attestera men övrigas. Så nu ska jag äntligen få jobba med det jag ska. Hann med 2 möten gällande mitt eget jobb och godkänna de där 4 PPAP jag nämnde igår. Samt få till en del aktiviteter för att kunna stänga en del avvikelser från förra veckan. Jag städar med andra ord av en massa gamla uppgifter.


Klockan blev mer idag innan jag kom ifrån jobbet än den blev igår. Tog den långa vägen hem. Hämtade dessutom bara ett brev som skulle postas innan jag gick ut för att köpa frimärken och posta det. Men nu är det också gjort. Betydligt trevligare väder på vägen hem än på väg till jobbet. Det slutade snöa någon gång under eftermiddagen och det har småregnat lite av och till sedan dess. Så nu är det gummistövlar som gäller. Blev ingen direkt promenad nu ikväll. Å andra sidan var klockan nästan halv åtta innan brevet var postat.


Fick bli ett par mackor och en del slöande. Hade tänkt att lyssna lite på laptopen. Idag funkar ju webbläsaren så då funkar inte ljudet. Men jag vägrar bli sur på den idag så jag får slåss med den i morgon. Nu ska jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar