Öland

Öland
Solnedgång

fredag 5 januari 2018

Vad är väl en ledig dag?

Fast ok, jag sov en aning längre än tänkt. Och det enda jag har gjort på jobbdatorn var att läsa filen jag blev ombedd att läsa för snart en månad sedan. (Ska få utbildning om ett par veckor så än är det ok med tid.) Sen läste jag några mejl som jag svarade på. Det gav bara fler mejl som också skulle besvaras. Jag var ju bara ledig. I allt detta mejlande fick jag info om att jag ska till Norge vecka 3. Till en leverantör som besökte oss igår. Men att presentera mig eller ge mig en chans att göra en grovplanering gick inte. Slutade med att jag var frustrerad de lux! Jag förstår varför IATF lägger större vikt vid medvetenhet och risk.


Slutade med att jag slog ihop allt och åkte in till Borgholm. Vi skulle samlas ett gäng och spela pokemon ihop. Tänkte mig en timme eller två. Det blev visst 4. Tyckte det inte såg så kallt ut heller. Kan tala om att jag var rätt frusen när jag väl var hemma igen. Blev till att laga mat för att få upp värmen. Kycklinggryta med nudlar hade jag lovat maken. Blev dock en aning mer än tänkt. Så det ligger 3 matlådor i frysen och det syns inte i grytan. Får bli gryta i morgon också. Men sen ska jag göra i ordning ett par matlådor till maken också.


Har även tvättat två maskiner med tvätt. Nu återstår endast den ljusa men den tvättar jag i morgon efter att vi har varit och klippt oss. Och innan vi var inbjudna till grannen för att fira att han har fyllt år. Blir mycket firande denna helg. För på söndag ska lilla Lina fira sin 2 årsdag. Hennes present ska jag helst handla innan vi klipper oss i morgon. Vet precis vad hon ska få. Sen får vi hoppas att det passar damen också.


Nu är det dags att sova om jag ska orkar upp. Ska bara först som Alfons Åberg sa. Dock tänker jag inte springa så många gånger som han. Men borsta tänderna vill jag allt göra iaf. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar