Öland

Öland
Solnedgång

söndag 7 januari 2018

Så var en lördag och söndag borta.

Igår var det till att stiga upp tidigt. Behövde vara i Kalmar till det stora varuhuset öppnade så jag kunde köpa Lina's födelsedagspresent. Det blev en docksäng. Finns många att välja på med varuhuset vi valde hade bara en. Som var både billigare, bättre kvalité och mer lagom till en tvååring. Har man nu fått en docka som man tyckte om måste den ju ha någonstans att sova. Sen var det raka vägen till frissan för filmstjärnelockar a la svartvita filmtidens filmstjärnor. Jo det blev klippt också och ny tid bokad. Maken blev också klippt.


Sen var det till att ila hem för att göra sig i ordning till nästa kalas hos grannen. Var där ett par timmar därefter knatade vi hem. Fick mig en runda till Borgholm och en tänkt timme till promenad och pokemon spel blev visst dryga två timmar gående. Sen skulle man ju dit och hem också. Nåja motion fick jag iaf. Hem och småplocka. Tvätten hade jag fixat under fredagskvällen. Hade egentligen tänkt tvätta vitt också. Men köra en maskin för 4 plagg? Nä, det fick ligga kvar till nästa helg.


Idag var det till att vakna tidigt. Helt själv!! Men solen sken så vackert. Alldeles blå himmel och rätt mycket frost. Var uppe tidigt och hann både vattna blommor, mata fåglar, se till att disken blev fixad och kom på plats samt en massa småplock innan vi behövde komma iväg. Ett stopp i Borgholm för att hämta paket, ett stopp hos blomvaruhuset (hade ett presentkort att spendera med väldigt kort tid kvar) och därefter raka vägen till Lina.


Hade inte slagit in Linas present utan bara monterat den samt bäddat den. Men hon skulle behöva en bättre madrass till dockan. Hon fick iaf överkast och mumin till så dockan har det lite mjukare. Fikade, körde lite klofix på Musse (måste dock att missat en klo eller så för det lät fortfarande), Elsa höll sig på behörigt avstånd. Blev lite Lina gos också. Sen var det till att köra hemåt. I morgon är det jobb som gäller. Vet att jag har en hel hög med mejl att svara på. Nåja, lär inte få ledigt förrän till semestern iaf så jag skiter i dem tills jag är instämplad. God natt,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar