Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 9 januari 2018

Då var det dags igen.

Inte för att jag var pigg utan mer för att jag ville duscha och tvätta håret före maken så var jag uppe och på benen redan före 05,30. Av någon anledning var jag iaf inte tidigare på jobbet. Vilket kanske var tur. Magsjukan härjar tydligen. Jag hann dock inte dit innan vederbörande gick hem. Nu hoppas jag att kollegorna klarar sig och inte smittar mig. Får kundbesök i morgon. Inte bara besök kunden vill också utföra en dagars revision. Så helst extra tidig i morgon för att jobba extra länge. Men vi kanske ska ta denna dagen först.


Har varit hyfsat effektiv idag med. Kommunicerat med 3 leverantörer om PPAP. Antingen pågående eller kommande, tränat operatörer i revision. Så tillvida att de fått se/höra vilken typ av frågor som kan komma. Hur de ska agera osv. Vi vill alltså att de ska vara så ärliga de kan och där de inte vet hänvisar de till dem som kan/vet. Passade på att drilla högste chefen också. Boka mat till gästerna har jag också gjort samt avverkat en hög med möten. Har dock bett om hjälp där jag behöver avlastning. Bokat in utbildningar för de som varit hos i ca 3 mån eller något mer. Skall dock bli av med den sysslan.


Kom iaf i från jobbet runt 17 och det får väl anses vara tidigt. Hann med lite pokemon spelande på vägen hem. Något kallt om händerna. Tappade vantarna på golvet innan jag till jobbet. Plockade upp dem men la dem på stolen istället för i fickan. Synden straffar sig själv kan man säga. Attans vad kallt det var. Väl hemma var det till att ta vantarna, lämna väskan och knata upp till affären. (Det har dock varit fint väder men kallt idag så jag passade på att få lite frisk luft till.) Blev inte närmaste vägen varken dit eller hem.


Åter hemma var det till att äta och sedan göra absolut ingenting. Eller jag har förberett kläder, väskan osv inför morgondagen. Surfat runt osv. Men inget vettigt egentligen och nu tänker jag straxt krypa ner och sova i kvadrat. Håll tummarna för oss de närmaste två dagarna, tack. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar