Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 3 januari 2018

Att ha vuxen dotter på besök

Dottern kom och jag hade hoppats på att få vara ledig en dag eller två. Det fick jag inte. Nåja det gäller att göra det bästa av det hela så dottern tog ett par dagar med kompis från grundskolan. Kan väl inte säga att någon av dem led av det hela.


Smet dock på fredag till lunch. Har nog aldrig ätit så tidig lunch heller. Inte ens när jag jobbade tvåskift och började 05. Frukosten var knappt svald. Raka spåret till Kalmar för att hämta upp dottern. Ett varv på Kvarnholmen med lite fika. (Kan väl inte skriva lunch med tanke på att jag hade lovat att jobba till dess och gick straxt efter frukost...)


Därefter till Borgholm för att handla de sista julklapparna. Lördagen gick åt till att slå in paket, fixa janzon till julaftonen, ta en promenad, tvätta osv. Dvs den försvann fortare än fort. Söndag var julafton och firades hos syster med familj tillsammans med mina föräldrar och övriga syskon. Dottern fick alltså träffa hela denna delen av släkten.


Måndagen gick till att tvätta och packa ner allt som skulle med tillbaka när dottern åkte. Vi firade även "jul" med makens dotter. (Hennes sambo passade på att jobba.) Dvs vi åt tacos som alltid och öppnade paket. Vi hade öppnat några på julaftonen. Och inte var det många till någon heller. Men några blev det iaf. Tisdagen behövde makens dotter skjuts till Kalmar och min ville besöka ormor och morfar innan hon åkte hem. Alltså försvann den dagen innan man visste ordet av.


Efter en tidig frukost gick tåget som dottern skulle ta. Nu återstår det att fundera på när det finns en möjlighet att träffas igen. Nåja den som lever får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar