Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 14 november 2017

Inte lika tidigt

Kom upp och iväg idag också. Det regnade maken behövde inte skjutsa mig till jobbet. Var på plats och hann meden hel del innan jag skulle hämta kollegor från systerfabriken på stationen. Visade sig dock att tåget var en timme försenat så jag hann lite till. Vi fick helt enkelt börja med lunch när de kom.


De fick en del gjort. Tack och lov så klarar de sig rätt bra själva. För jag hade bara 2 möten under tiden som de var på plats dag. I morgon behöver jag göra ett leverantörsbesök under tiden och ytterligare 2 möten. Men kollegorna har lovat att se till att de får tillgång till det de behöver. Och Högste chefen ska få svara på frågor samt dennes senaste företrädare. Jag såg till att de fick loss ena företagsbilen så behövde jag inte hitta skjuts till dem. Denna vecka lär det inte bli någon minus flex hur jag än gör. I dag blev det bara en dryg timme plus.


Helt ok väder när jag skulle gå hem. Hög luftfuktighet men det kom inte ner något snöblandat elände iaf. Väl hemma var det till att fixa något att äta. Prata med maken tills han skulle iväg på sitt. Satt en liten stund till innan jag gick ut på promenad. Har inte kollat dagens steg än men jag bör ha fått ihop dem med en anings råge. Men för säkerhets skull så såg jag till att gå en längre runda än igår.


Nu återstår att krypa ner i sängen och sova. Blev inte lika tidigt idag men det får gå iaf. Får hoppas att det blir tidigare i morgon. Hinner jag boka frakten så ska jag skicka paket till dottern i morgon när jag kommer hem. Måste bara komma ihåg att göra det också. Det lär också bli en sen dag i morgon också men på fredag behöver vi smita en anings tidigare än vanligt. Jag glömde hämta makens bilnyckel förra veckan och han glömde påminna mig. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar