Öland

Öland
Solnedgång

söndag 5 november 2017

Har tjuvstartat

Min semester alltså. Vaknade nästan lika tidigt idag som igår. Men kom ur sängen en aning senare. Frukost och lite annat plock innan jag tog mig samman och åkte ner till Borgholm. Tänkte gå några km och samtidigt passa på att förnya mitt lotto. Väl nere i Borgholm kom  jag ihåg att kupongen ligger kvar hemma. Nåväl fick bli till att gå ändå och så får jag försöka komma igång den en annan dag.


Helt underbart väder så jag gick och gick och så gick jag en vända till. Hade lovat att vara hemma till 15 men det sket sig helt. Då var jag som längst i från bilen. Men jag kunde iaf vända och g mot bilen och sedan köra hem. Blev ett stopp i affären för att handla det sista som behövdes inför besöket. Väl hemma var det till att sätta igång med maten. Djungelkyckling med ris. Besöket kom lagom till att det var dags att börja fixa till riset.


Denna gången så kunde besöket få komma in och sätta sig innan jag serverade maten. Därefter har vi bara pratat och pratat ännu mer. Nu ger vi upp för idag. Vi behöver ju orka prata i morgon också. Fast vi tänkte ta oss en promenad också. Utlovat lika fint väder i både morgon och på tisdag. Nu hoppas jag att min jacka hinner torka till i morgon. Den var en aning skitig såg jag efter turen i Borgholm så jag har tvättat den. Det mest nyttiga jag har gjort idag för övrigt. Men nu är det sova som gäller. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar