Öland

Öland
Solnedgång

lördag 2 september 2017

Udda dag

Började med att vakna långt före väckarklockan och kunde inte somna om. Efter ett tag så gav jag upp och tog laptopen till hjälp. Nåja, till slut var även maken tvungen att stiga upp. Vi skulle klippas idag. Dock en timma senare än vi brukar. Och inte nog med det när jag är klar, har betalt och ska boka nästa tid, då får jag veta att frissan byter lördagar och den som är närmast i tid då vi borde klippas är hon fullbokad!! Får helt enkelt ta ledigt en timma extra på fredagen det får bli i stället. Å andra sidan blir inte klippningen därpå mitt i jul så det kanske var bra.


Hann med ett besök på ett av Kalmars växthus eller vad jag ska kalla dem. Har present kort jag tänkte jag kanske skulle ha nyttjat det. Efter en massa tittande, läsande osv gick vi ut tomhänta. De hade inte ens gladioler! Eller jag kanske inte tittade så noga utan ville mest ut. Det enda jag hittade som var någorlunda intressant kan jag köpa av mamma till både bättre kvalité och bättre pris. (Får köpa henne en stor blombukett för presentkortet i stället eller något sånt.)


På vägen hem stannade vi till och köpte frukost åt mig. Vi hade varit i brädbutiken så maken kunde beställa en lastbil med material. Han hoppas på bra väder i höst så han kan påbörja uteplats nr två. Det gör jag också för då kanske jag kan gå mer än idag för det blev inte mycket. Varje gång jag tog på skorna och skulle ut så regnade det. Annars var det ok. Och i morgon är det bilkörning som gäller så då blir det inte många meter. Funderar dock på att stiga upp tidigt och ta en promenad innan eller så. Å andra sidan är det långt att köra så är jag trött är det bättre att sova.


Har packat det som ska med. Är bara min privata dator som jag funderar lite på. För får jag med mig den med behöver maken inte funderar på den. Samt jag har tillgång till den både onsdag och torsdag. Fast den väger dock en del trots allt. Nåja får väl sova på saken eller så. Har hunnit att stryka hela strykhögen samt tömt tvättkorgen. Fast korgen har jag börjat att fylla på igen. Maken fick dock laga middagen idag. Han steker hamburgare och ägg bättre än mig. Dock fixar jag mina tillbehör själv. Vi har lite olika åsikter om hur mycket sallad man ska ha. Jag vill nästan alltid ha mer.


Pratat med dottern har jag också hunnit med. Dock var mottagningen inte den bästa så jag kan ha missat lite av det hon sa. Får göra ett nytt försök i morgon. Tror bilen ska gå att koppla ihop med telefonen. Annars får det bli när jag är framme. Passade på att vattna blommorna också så behöver jag inte stressa med det. Nu återstår att borsta tänderna. Trött som bara den men det skyller jag på vädret. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar