Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 september 2017

Swish och borta var den

Hela den långa helgen man skulle vila upp sig och bara göra trevliga saker på. Förutom alla måsten då. Fredagskvällen vet jag inte vart den tog vägen. Jag blev upphämtad på jobbet. Vaknade till av att maken försvann in i affären och handlade lite. Jo jag var vaken så jag kunde handla det som skulle handlas på Rusta men sen sova jag igen. För att inte sova vidare väl hemma och uppackad blev det till att ta en tur till Borgholm och gå ett varv. Passade på att handla grönsakerna till kvällen. Blev visst lite till.


Lördagen gick till att inköpa det jag glömt, laga mat, tvätta, få sällskap på en promenad i Borgholm osv. Lyckades få hjälp att få ner månaden pokemon och hade turen att få den! På sista bollen. Nu behöver jag bara spela för att hjälpa andra att få den. (Så de vill hjälpa mig i nästa månad för att den pokemonen.) Började plocka ihop i förtältet. Hoppas kunna plocka ihop det till helgen som kommer om vädret tillåter. Blev en hyfsad tidig kväll. Man blir nästan tröttare av att inte göra så mycket än att göra massor.


Idag vaknade jag långt innan jag borde för att somna om och vakna väl sent. Fick iaf blommorna vattnade, stryktvätten avklarad, matlådor till veckan som kommer. Djungelkyckling även denna gång. En kortare promenad som trots det blev nästan 45 min längre än tänkt. Hann köpa 8 säckar jord som maken hjälpte mig att få hem. Vi förbrukade även 3,5 av dem. Hade det inte varit så blött och tungt att gräva hade vi förbrukat några säckar till. Men nu vet vi vad vi ska göra nästa helg om det är ok väder. Och så övriga måsten.


Har nu hunnit duscha och få håret tvättat. Tyckte det var synd att krypa ner med för mycket jord. Återstår att sova så jag kommer upp i morgon. Tänkte försöka komma iväg en aning tidigare i veckan som kommer för att kunna gå hem i tid. Får se hur jag lyckas med det. Men försöka kan man ju alltid. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar