Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 6 september 2017

Åter på plats

Vaknade före väckarklockan men unnade mig lyxen att ligga och dra mig en stund. Tröttnade dock på det rätt fort. Blev till att stiga upp, göra sig i ordning, packa väskan, äta frukost, borsta tänderna och sedan checka ut. Tog en mindre promenad innan jag körde. Hann med några jobbsamtal under tiden. Sen blev till att köra till systerfabriken. Gick igenom mejlen, fick lite hjälp, hjälpte dem i retur och fick lite förebyggande gjort. Straxt före lunch så satte jag mig i bilen och åkte hemåt.


Det var helt ok väder när jag började köra men ju närmare Jönköping jag kom ju blötare blev det. Sen fastnade det visst på bilen. För det håller fortfarande på att trilla ner uppifrån. Med tanke på att jag inte åt lunch så for jag runt lägenheten och lämnade min packning innan jag åkte för att tanka och lämna igen bilen. Blev visst ett varv runt de som jobbade kväll. Tog dock med mig paraplyet jag har på jobbet när jag lämnade. (Nu måste jag bara komma ihåg att få det med mig tillbaka i morgon. Det är förvisso mitt men det är skönt att ha på jobbet när man ska hem och det regnar.)


Jag blev rätt fort blöt från straxt ovanför knäna och hela vägen ner. Så jag tog långa rundan hem. Kändes som att det inte spelade så stor roll. Jag var ju ändå blöt. Upp till lägenheten och åt, bytte till torra kläder och började packa upp lite. Men gav snabbt upp. Konstaterade att jag gör resten i morgon eller så. Fast när jag väl hade vilat en stund så blev det en mindre promenad igen. Skulle bara som Alfons Åberg så. Fick dock med mig maken.


Väl tillbaka så har jag packat upp en väska, förberett kläder och mat inför morgondagen. Så nu är det bara handväskan som sorteras om. Ingen idé att bära ner resväskan än. Vet att jag har minst tre resor kvar i år. 1, 3 och 4 dagars resor. Kan utöver det bli ytterligare någon eller några. Men hoppas inte. Nu ska lampan släckas och jag sova. Behöver ju stiga upp lite tidigare i morgon än idag. Och det brukar vara så att kroppen behöver lite mer tid att röra sig efter så här många timmars bilkörning. Den gillar fortfarande inte att sitta still för länge. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar