Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 4 juli 2017

Virrigt värre

Ingen bra dag idag. Fick dock halva sängen renbäddad innan jag kom iväg. Kunde äta en kvart på flexen på morgonen. Hade dock nästan 32 timmar kvar lik förbenat. Varit och gjort typ 14 saker samtidigt hela dagen. Straxt efter två var jag så virrig att jag vid tre hade tappat arbetslusten helt. Sa det till chefen som undrade om jag ville gå hem. Behövde dock göra lite till. Men straxt efter fyra kunde jag smita. Ska försöka äta en kvart eller två i morgon också.


Kunde ta en lite längre runda hem. Mötte dock maken på stationen. Fick bli Cafe St Clair idag. Maken bjöd. Skulle egentligen bara bära upp väskan till lägenheten för att sedan ta en promenad. Maken tyckte knäet kändes bra och ville följa med. Dock pratade han i telefon så jag la mig och vilade under tiden. Sen ville maken det med. Han konstaterade sedan att jag fick troligen gå själv.  Tyckte jag kunde unna mig en halvtimme och gå sedan. Vädret tyckte annorlunda och släppte ner en massa regn. Lärdom av detta? Bara byt om och gå direkt annars blir det inte av alls.


Nu återstår tandborstning och släcka lampan. Behöver sova, har kundbesök i morgon som ska med till leverantör. Den ena befinner sig på typ NASA nivå och den andra på bysmedje nivå. Och det är inte leverantören som är NASA. Lär alltså få jobba häcken av mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar