Öland

Öland
Solnedgång

måndag 3 juli 2017

Som om man inte hade att göra.....

Idag var det så att jag nästan funderade på om jag inte skulle ignorera väckarklockan trots allt. Gjorde dock inte det utan var på jobbet när jag skulle. Men bara för att fundera på varför jag inte var ledig typ en gång i halvtimmen. Har alltså haft en dag man klarar sig bra utan. Sista veckan innan semestern tillbringas i Tyskland med att revidera en leverantör och besöker dess underleverantör. Hinner dock hem och göra reserapport och reseräkningen innan semestern. Men mycket mer lär jag inte hinna. Sen är första torsdagen efter semestern bokad. Kurs i Göteborg. 1-a veckan i september ska till större delen tillbringas i Eskilstuna och systerfabriken. Vecka 41 är det en annan fabrik i Koncernen som ska besökas för utbildning.


Och som om inte det skulle räcka så finns det dessutom en hel del schemalagt sedan tidigare. Och det är 3 leverantörer till som ska revideras innan jul. (Om kollegorna i Italien har gjort 2 åt mig som de lovat annars är det 5.) Semestern och jul lär behövas för att undvika utmattning. Hann dock med lite av det dagliga dessutom samt delegera lite. Men hem i tid hann jag inte.


Väl hemma tyckte maken att vi kunde ta en promenad i grannstaden. Så efter maten var det till att gå tillbaka till jobbet och hämta bilen för att köra dit. Ett varv runt sjön blev det innan vi åkte direkt hem. Eller maken körde hem och hoppade ur bilen så jag kunde köra tillbaka den och gå hem. Hur det än är så lär jag iaf ha fått ihop dagens steg med råge. (Hoppas jag för annars blir jag ledsen.)


Nu återstår det att borsta tänderna, släcka lampan och sova. 14 arbetsdagar kvar. Nedräkning har börjat och fortgår. Har dock inte kommit ner på timmar. Fast det beror på att jag konstaterade att det var väldigt många timmar kvar och när de är gjorda så lär jag ha ha flera dagar kvar iaf. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar