Öland

Öland
Solnedgång

fredag 7 juli 2017

Slut i rutan

Kan inte påstå att jag är speciellt pigg längre. Var jag trött tidigare så är det inget mot nu. Men 10 arbetsdagar kvar och det hoppas jag kunna fixa iaf. Helst med tanke på att 3,5 av dem kommer vara på resande fot. Nåväl, jag var smart igår efter att ha stängt av datorn och borstat tänderna. Jag packade ner allt jag just då kom ihåg. Var bara några saker som behövde kompletteras i morse. Var tom klar så jag kunde gå en kvart tidigare än normalt. Var tom på jobbet en kvart tidigare.


Har veckan varit rörig innan så blev det inte bättre idag. Det var väldans skönt att lämna det för helgen. Chefen som börjar sin semester på måndag kommer in på eftermiddagen för ett möte. Och kommer han ändå in kan vi väl lika gärna också ha ett tyckte jag och bokade honom en kvart. Precis innan jag hoppade in i bilen och åkte. Hade hoppat lunchen så det blev ett stopp på vägen idag också. I normala fall tar jag en glass men tänkte ta något mer matigt idag. Var ingen bra idé. Ska försöka komma ihåg det.


Blev ett stopp till för att lämna av maken. Sen körde jag raka(?) vägen hem. Fick bli en omväg så jag slapp Karlsro rondellen. Väl över på ön fortsatte jag på östra sidan. Lite väl mycket trafik som jag inte riktigt visste vad de gjorde. Kändes säkrare att köra där. Väl hemma tömde jag bilen, packade upp kylväskan, smutstvätten som sorterades och första maskinen kom igång. Sen blev det min väska. När väl första maskinen tvätt var klar såg jag på klockan att jag skulle hinna med maskin två redan idag också.


Sen blev det en tur till Borgholm och en runda på ca 8km innan jag fortsatte till affären för att köpa juice och mjölk. Det sista hade de men inte den juicen jag ville ha. Råkade visst få med mig karré skivor hem. Så ev blir det grillat i helgen. Får se vad vädret tycker. Väl hemma hade maken gjort det sista med maskin nr 2. Har alltså ingen tvätt alls i morgon. Tur det för frissan väntar på mig klockan 10. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar