Öland

Öland
Solnedgång

lördag 1 juli 2017

Regnig lördag

Idag ville jag knappt vakna. Grått och mulet. Maken tyckte jag skulle upp långt tidigare än jag tyckte men upp kom jag till slut. Vi fick dock ta oss nertill affären för att handla. Både frukost och middag. Men nu har vi så vi klarar oss både denna helg och nästa vecka. Om vi bortser från makens mjölk och juice till mig. Eller det beror iofs också på vad vi vill ha till middag nästa vecka.


Mycket folk men gick ändå rätt smidigt. Det märks att det är semester men även att vädret inte var strandväder. Dvs hyfsat mycket folk i bilar och affären men inte så mycket som det är om vädret är bättre. Hemma igen började jag med köttet till middagen medan jag åt frukost. Gjorde misstaget att testa en ny krydda. Den var väl häftigt stark. Blir till att låta bli den i framtiden. Men vi får äta det i morgon också.


En blev en sen tur ikväll. Fram och tillbaka i Köpingsvik. Vågade dock inte gå ner och tillbaka. Regnet hängde i luften men var något bättre nere vid vattnet. Rätt tomt på folk ute. Passade på att handla lite nötter och en avokado. Dock lär den inte vara ätbar förrän nästa helg. Stötte på en internetvän. Ett kort möte med en tanke på att träffas i morgon. Hennes hund var riktigt trevlig. Vilket kanske kan förklaras med att jag mutade hunden.


Nu återstår endast att att slå ihop datorn. En dag i morgon också. Behöver hinna med lite då med. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar