Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 18 juli 2017

Över förväntan.

Kom i säng och lyckades somna tidigt igår och med andra ord var jag klarvaken redan 6.18 i morse. Försökte vila en stund till men det gick inget vidare. Har turen och har rummet på samma våning som frukosten serveras. (Kommer mer om hotellrummet och Rottweil när jag kommit hem.) Var klar en halvtimme innan jag behövde. Beslöt mig för att ge mig av tidigare vilket var tur. Det skulle ta ca 20 minuter att köra till leverantören. Hmm gjorde det också när jag väl hade kommit ut ur Rottweil. För det tog också 20 minuter att göra. Vet inte hur många varv gps-n hade mig att köra.




Väl på plats var jag ändå ca en kvart för tidig. Men det gick bra det också. Dock bygger de om så det är lite rörigt. Hittade dock någon som kunde ringa upp en av dem jag skulle besöka. Alla deltagare var inte helt bekväma med engelska men med god vilja så har det gått bra. En del avvikelser har förekommit och ett återbesök behöver göras för att släcka dem. Men det får kollegan som "äger" dem göra. För tills dess bör han ha hunnit och bli upplärd så det räcker.




Jag var klar lagom till jag ska sluta om jag någon skulle lyckas med det enligt schemat. Tog mig till hotellet (en annan väg än den jag kom dit på). Uppe och såg till att fräscha upp mig och byta om. Vi har bara haft 30 grader idag och kvavt. (Åskar av och till hela kvällen.) Har sedan fått en guidad rundtur i den gamla stadsdelen. Blev till att söka skydd när det regnade och åskade som värst. Och i en paus av det vädret passade vi på att leda mig tillbaka till hotellet.




Har hunnit att packa ner allt utom datorn, vilket ska göras så snart detta inlägg är delat. Behöver vara i tid och gärna lite tidigare i morgon. Ska besöka leverantörens leverantör som ställer till det för oss. Gör det ihop med vår leverantör. Med lite tur hinner jag lämna fabriken före 14.00 i morgon. Behöver tanka bilen innan returen och vill helst varken stressa eller bli försenad. Så ju tidigare jag kan komma iväg desto bättre. Kommer inte längre än Malmö men ändå. (Nej, kära moster jag landa så sent så jag ville inte störa dig.) Dags att slå ihop denna nu så jag kan lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar