Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 13 juli 2017

Annorlunda dag

Var uppe och klar ovanligt tidigt för att vara denna veckan. Och trots att jag utökade vägen till jobbet ytterligare var jag i tid på jobbet. För att upptäcka att stämpelklockan inte funkade. Nåja, jag var där så det var bara att starta upp datorn och stämpla bakvägen. Trots att jag bara jobbade halvdag så hann jag med rejält mycket. Och bokade in mer arbetsuppgifter i morgon. Vore ju synd om man skulle få en stund över eller så.


Nu är allt klart inför resan på måndag morgon 4,31. (Hur fasiken kan an boka en resa som gör att man behöver sitta på tåget 4,31?? Man måste vara korkad eller något.) Bara datorn kvar att packa ner i den väskan. Fast den behöver jag i morgon också. Löste lite annat också när jag ändå höll på. Samt var klar och kunde stämpla ut när jag skulle. Eller iaf nästan blev visst 5 min senare än jag hoppats på. Men jag hann till stationen och möta upp. Hann tom köpa 1 liter jordgubbar också längs vägen.


Visste inte vilken vagn de kom med men närde flesta hade ilat upp för trapporna så var de lättare att hitta.Emma och min mor. Enligt Emma var hon på semester när hon var hos mormor. Mamma har en tendens att säga fel namn till fel person inom familjen. Emma är inte så förtjust i att heta något annat än Emma. Mot slutet av besöket lyckades jag också med detta. När mamma sa till Emma att moster minsann också kunde säga fel, fick hon till svar att det gjorde inget när det var moster! (Man låg på plus idag!)


Vi hann fixa lite lunch att äta, det blev jordgubbar lite under hela besöket och vi hann med att fika. Mamma fick sitt kaffe medan Emma och jag drack te. Maken hade bakat muffins för att ha med till jobbet igår och det blev några över. En del av dem försvann idag. Vi hann även med en lite promenad. Dvs till godisaffären. Emma och mamma skulle ha färdkost. Jag tyckte att Tore nog skulle ha lite också. Han fick en liten påse och ett kinderägg av mig. Eller han får när han träffar mamma nästa gång.


Hem och ladda telefonen. Hann inte fundera på vad jag skulle hitta på innan maken kom. Hade dock varit duktig och fixat all disk till han kom. Blivit en del vila men har även hunnit med att ta en bättre promenad med maken också. Borde väl egentligen ha gått lite till men det fick vara. Hade ju sällskap och det är alltid trevligt. Hem och duscha. Har förberett kläder inför morgondagen. Väskan är också förberedd osv. Egentligen behöver bara håret torka lite till sen kan jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar