Öland

Öland
Solnedgång

måndag 10 juli 2017

9 dagar kvar

Jag behöver semester!! Men först ska jag jobba 9 dagar till. Hade jag inte vetat att jag ska vara borta 3,5 dagar nästa vecka så hade jag skrivit 8,5. Det tenderar till att bli långa dagar varje gång man reser. Men först tar vi denna dag. Jag kom upp och var klar i tid. Tänkte äta lite flex nu var dag som jag är på plats fram till semestern. Har 4 timmar för mycket för tillfället. Lyckades äta ca 5 min innan jag var på plats. Bara för att ha fullt upp på jobbet och bygga på 15 min. Suck. I morgon tänker jag försöka äta en kvart före.

Det är så här jag känner mig just nu.

Vi letar folk som kan mäta. Med mätmaskin och med vanlig mätdon. Vi pratar inte tumstock, vi pratar micrometer och det grövsta med skjutmått. Idag har vi intervjuat två. Har två i morgon och med tur finns det ytterligare en som kan tänkas. Den sista finns redan i huset och anmälde sitt intresse idag. Det är egentligen enbart den siste som har mätt med våra mätmaskiner förr. Eller liknande. Tyvärr är vederbörande lika duktig där denne befinner sig i dagsläget. Ska bli intressant och se vart det slutar.


Möte maken nästan utanför huset idag. Jag går alltid en liten längre runda hem än till jobbet för att få ihop så många steg som möjligt. (Utom om det är väldans dåligt väder för då blir det snabbaste vägen hem.) Han skulle dock in i en av affärerna så jag passade på att för länga rundan med ytterligare 500 meter. Upp och åt. Det är 9 dagar kvar att jobba så idag har jag dammat allt. Maken dammsög. Vill ha det så rent jag kan få det innan semestern. Det sista jag lär göra är att renbädda. Jag vet att det blir dammigt osv tills semestern är slut. Men det är iaf bättre än att börja jobbet efteråt med att behöva gå hem och sanera än mer. (Ska ju dessutom köra dottern till tåget och tänkte då ta ett varv till med dammtrasa och dammsugaren. Därefter hålla tummarna att det är hyfsat ok när semestern är slut.)


Blev bara en kortare promenad efteråt. Så pass varmt att det sen var skönt att komma hem och gå raka vägen in i duschen. Nu ska håret bara torka en aning till sen kan jag lägga mig. Och så fixa det sista. Kanske ska göra det sista nu och hoppas att håret är torrt sen? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar