Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 6 juli 2017

11 kvar

Kom upp och var så trött att fuskade och tog bilen till jobbet. Å andra sidan var jag ändå tvungen att parkera om den då den stod vid stationen. Tog dock en promenad runt centrum innan jag körde. Tur för ena kollegan för henne kunde jag plocka upp och erbjuda skjuts. Inte för att vädret var dåligt eller så men för att jag kunde.


Har bara hunnit en del av allt jag ville hinna med. Å andra sidan hann jag tillsammans med chefen med en hel del annat. Bl a det sista på TS revisionen. Allt ska nu vara klart för att skickas in i morgon. Och chefen som börjar sin semester på måndag kallade till möte just på måndag. Han är värre än jag! Sen leker jag chef några dagar och jämnar marken lite inför hans återkomst efter semestern. Har även hunnit boka hotellrum i Malmö när jag kommer tillbaka från sista revisionen före semestern. Har insett att på 9 minuter hinner jag inte ut från planet, springa till tågperrongen på Kastrup och hinna på tåget hem. Dock hinner jag med det sista tåget till Malmö.


Har också hunnit med hälften av rapporterna till HQ som ska vara inne nästa vecka.  1 är helt klar, nästa är allt framplockat ska bara föras in och den tredje ska renskrivas. Med en anings tur är det klart tills jag går hem i morgon. Eller tills maken hämtar mig lagom vid lunch. Jobbet bjöd på lunch idag. Grillat med grönsallad. Det fanns även potatissallad och såser för dem som tycker om. I övrigt har dagen inte varit ett dugg bättre än övriga dagar denna vecka. Har dock sett till att fylla på med fler sysslor efter semestern. Med lite tur lugnar det ner sig i november. Alltså Svenska Spel borde verkligen ringa snart för jag behöver SEMESTER! Och en lång sådan. (Vilket troligen blir ett par tre dagar om jag känner mig själv rätt.)


Tänkte sluta runt 16 idag så jag kom hem 18,00 eller i  närheten därav. Och då tog jag ändå bilen. Sen tänkte jag äta bake off frallor som jag brände till kolbitar. Efter en timme blev det promenad till affären och köpa nytt bröd. Maken bar det med hem medan jag tog ytterligare en timme till att promenera på. Nu återstår att packa ihop datorn, borsta tänderna och packa ner det som inte får glömmas att ta med hem. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar