Öland

Öland
Solnedgång

måndag 22 maj 2017

Vilosam måndag

Jag kom upp och blev klar riktigt god tid i morse. Kom iväg en kvart tidigare än vanligt. Bara för att upptäcka att när jag hade gått 1/3 av vägen att jag skulle haft bilen med. Hmm. Men det var rätt skönt att hämta bilen och sedan köra. Var rejält slut när jag väl parkerade bilen på jobbet. Stämplade iaf in, körde igång datorn och började rensa ibland uppgifterna från förra veckan.


Pratade lite med HR och ännu mer med chefen sen var det bara att packa ihop och köra hem. Tog dock datorn med mig. Hade hunnit godkänna lite rekvisitioner och attestera en del tider också innan. Väl hemma har det mest ansträngande varit att flytta bilen varannan timma. För enda stället där man kan stå länge utan att betala något, där står kommunens anställda parkerade. Nåväl, maken få ta bilen till jobbet i morgon så jag får vila.


Varit helt underbart väder idag också. Tyvärr ingen balkong så jag har kunnat vara ute och njuta något vidare av det. Har dock när jag ändå skulle flytta bilen gått ett mindre varv. Dvs ca 500m varje gång. 58 trappsteg har inte varit lockande att gå uppför. Tog dock en något längre tur nu ikväll när maken hade kommit hem. I normala fall tar den knappt 3kvart. Idag tog den nästan 2 timmar.. Pigg är jag inte. Var så trött mot slutet att jag fick näsblod som inte ville stanna av.


Nu återstår lite mer febernedsättande och hostmedicin. Bättre i morgon? Hoppas kan man alltid. Är jag det inte så tar jag tåget hem redan onsdag fm. Se till att jag har gott om tid i Kalmar inför nästa buss osv. Då kan jag kanske hinna hem innan maken iaf. Men första ska jag reda ut tisdagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar