Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 3 maj 2017

Kloningsmaskin tack

Trötta tisdagar har jag upplevt en hög men denna onsdag tog priset. Var dock på jobbet nästan i tid. Hann göra det värsta måsten och sitta med nya chefen ett par timmar. Så nu vet han en del inför TS revisionen nästa vecka. (Sagt att det är nya kvalitetschefen?) I morgon ska vi ha nästa sittningen med ledningen som har förträngt så mycket de kan om att det är revision HELA nästa vecka. Jo då för exakt 6 veckor sedan var de samlade för genomgång inför.


Har en hög aktiviteter med leverantörsrelaterade problem. Ligger efter och nu börjar det bli väl mycket. Dock erbjöd sig ena kollegan att hjälpa till i morgon. Kommer definitivt att nappa. För det står väl ingen kloningsmaskin bakom skrivbordet i morgon heller. Renskriva ena filen till HQ sen så är det bara aktiviteterna som ska in också. Lätt att förklara grundorsaken till felen när det inte är rapporterade. suck. Nåja där går morgondagen åt skogen. Suck.


Dock så kom jag faktiskt i väg från jobbet så jag lyckade bli av med hela 10minuter i flexen! Bara 29 timmar kvar att bränna. Maken hann dock hem före mig så han hade hunnit till S:t Clair. Medan han väntade så valde han bord, beställde och betalade. Jag kom precis lagom tills téet var klart. Sen dröjde det inte länge innan maten kom.


En snabb runda hem och ladda mobilen en aning innan det blev en timmes promenad lite drygt. Hade dock gärna gått lite till. Det får dock vara någon måtta. Vet inte om jag tyckte det var varmare idag. Men det var iaf inte kallare. Alltid något. Suttit och väntat på att Svenska spel skulle ringa men inte gjorde det. Jag som hade sett fram emot samtal från dem. Nåväl på lördag? Nu ska jag iaf borsta tänderna och sova. Upp tidigare i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar