Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 4 maj 2017

Fixade det

Jag kom upp innan maken och kunde sno badrummet först. Kanske ska erkänna att efter jag var klar så la jag mig på sängen en halvtimme och vilade. Kunde nog ha somnat stående. Var dock på jobbet i helt ok tid.men pigg var jag inte. Har snurrat runt som en jojo hela dagen. Skulle gå hem tidigt idag också tänkte jag mig. Nåja, jag kom iaf iväg före 18. En massa möten och uppdateringar som behöver vara gjorda innan måndag.


Lyckades faktiskt med allt utom en rutin och den stora filen. Behöver få lite mer info men klockan var så mycket att det fick vänta tills i morgon. Ta datorn med hem i helgen? Tror inte det. Skulle dock kanske fråga IT killen om det går att göra lika med inköpshandboken som vi har gjort med kvalitet och miljöhandboken. Enklaste sättet att rensa bort de gamla rutinerna och bara ha aktuella kvar på måndag. Snabbaste sättet också. Plus att då är en handbok till överlagd. (Att det sen är den handboken som hålls bäst uppdaterad är en annan sak.)


Kom iaf hem så småningom. Fick i mig lite att äta och blev sittande en stund. Lagom när jag höll på att somnade så fick jag fart och kom ut. Har dock inte på långa vägar gått allt som jag egentligen vill men det fanns ingen energi kvar till det. Så idag får jag nöja mig med bara en mil. (Fast maken tror att det bara blev ca 8 km.)


Nu är väskan förberedd för att åka hem i morgon och jag kan äntligen gå och borsta tänderna. Måtte jag få en möjlighet att vila mycket i helgen. Det blir 10 timmars dagar i nästa vecka. Iaf 3 sådana sen ska det städas efteråt så de lär inte bli speciellt korta de heller. Men men det ska väl ändå vara den sista auditen som jag ska hålla som värd. Föredrar att vara revisor. Men nu ska här sovas så jag kommer upp och orkar göra någon nytta i helgen som kommer. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar