Öland

Öland
Solnedgång

söndag 7 maj 2017

Då var ännu en vecka försvunnen

Kom upp betydligt tidigare idag. Fast första gången jag vaknade var väl tidigt att stiga upp. Tror inte maken hade uppskattat det heller. Klockan visade på 02,44. Lyckades väl somna om någon gång efter 05,05. Synd att sova när man ska. Men sen sov jag väldigt bra när klockan ringde.


Fick blommorna vattnade, lite klappa Chippen, brev postat, en kortare promenad, middag fixad, väskor packade och en del annat gjort. Men inget vettigt i trädgården. Jag orkade helt enkelt inte. Maken fixade desto mer. Röjde sly mellan oss och hästhagen. Vet i tusan om det står på vår tomt eller grannens men hon har inget emot om det försvinner. Han tvättade min bil. Hade en massa asfaltsrester på dem som han nu fick bort efter en massa slit. (Behöver jag tala om att han har ont i sin arm som han bröt i december?)


Jo jag gav fåglarna mat två gånger idag! En gång på morgonen för då var det tomt och så fick jag fylla på innan vi åkte. När jag ändå postade brev passade jag på att köpa grönsaker och bröd. Köpte förvisso tomtar redan igår men de var goda så jag var osäker på om det fanns.kvar. Det fanns det men de nya lär nog vara slut inom en dag eller två.


En tur till mina föräldrar. Där vi konstaterade att hunden inte var något vidare vakthund. Hon reagerade inte förrän vi stod i rummet och sa hej. Hon han nog med tre skall innan hon upptäckte att jag hade godis i näven och så var den utskällningen ett minne blott. Nu är allt uppburet från bilen och väskorna uppackade. Kläder framlagda inför morgondagen. (Får dock kanske byta planer för regnet öser ner rätt bra.) Bara tänderna kvar att borsta.


Får se hur mycket energi jag har för att titta in i veckan som kommer. Misstänker att jag kommer att vara väldigt tom i huvudet när jag väl kommer hem från jobbet. 10-11 timmars dagar fram till torsdag. Sen lär jag väl vara tom av rena vanan. Så alla snurrigheter som dyker upp här förklaras av utmattning. Bäst att försöka vara så utvilad det bara går. Ha en bra vecka.  God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar