Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 10 maj 2017

3 av 4

Nu är tre dagar av fyra passerade denna gång. Dvs revisionsdagar. Jag var rätt pigg när jag vaknade igår. Det flöt på rätt bra framtill runt halv elva. Sen började energin tryta men jag fixade det fram tills det att revisorn lämnade oss. Sen var jag tvungen att städa undan en del som dykt upp. Blev inte kvar så väldigt länge utan var nog hemma rätt ok trotsa allt.


Men väl hemma tog det total stopp. Lyckades äta lite innan jag helt enkelt slocknade. Sov i ca tre timmar innan jag var tvungen att stiga upp och göra mig i ordning för ett nattpass. Det gick väl sisådär. Revisorn gav iaf upp en halvtimme tidigare än planerat. Kan inte påstå att jag var speciellt ledsen för det. Jag fick ju ta mig hem för några timmars sömn till. Somnade tämligen snabbt men drömde att jag inte kunde sova och jag som var tvungen att vara på jobbet igen redan 7,30. Den paniken. Men enligt armbandet sov jag hela tiden......


Jag var på jobbet i tid. Och det gick rätt bra att fixa till det som såg illa ut igår. Men som alltid dyker det upp minst en hög katastrofer som måste lösas under tiden. Tack och lov är den nya chefen på plats så jag tog hand om revisionen (mitt ordinarie jobb som skulle revideras) och den nya chefen fick ta akutärendet. Måste vara en bra introduktion att få ta hand om en hyfsad katastrof redan 12 arbetsdagen.... Fast han fick hjälp att ett par kollegor.


Fick iväg revisorn enligt schemat och jag kunde städa av några andra uppgifter innan jag gick hem. Var hemma runt 18 och hyfsat pigg idag. Jag hade skickat ett sms om önskemål av mat. Det hade han inte läst men han måste ha läst mina tankar för han hade fixat just det. En kort stunds vila så blev det en promenad. Inte av samma längd som de brukar bli men väl runt 3 km iaf.


Tänkte besöka Ebba med flock men de var inte hemma. Vara bara till att gå hem igen. Nåväl har hunnit att förbereda inför morgondagen. Sista revisionsdagen sen kan vi börja arbetet med uppgraderingen av standarden samt släcka ev avvikelser. Revisorn är lite för bra för att vi ska gissa om det blir några eller ej. Hade det dock varit jag som gjorde den hade vi haft ett antal avvikelser av varierande grad. Platschefen tyckte dock att det är bra att det inte är jag och hoppas på färre.


Nu ska tänderna borstas och jag ska se om det är något mer att göra ikväll eller om jag kan krypa till kojs. Ska hålla ihop i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar