Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 11 april 2017

Värsta dagen gjord

Idag var det ren skär lojalitet med kollegorna som gjorde att man kom upp. Hade enkelt somnat om och kunnat sova till lunch. Det kändes iaf så. Var dock på jobbet i tid och lite tidigare. Började dagen med möte klockan 8,30 och sen höll det på ända till 16,00. Dock var ett klart en aning tidigare, ett blev inställt så det blev en paus runt lunch som jag idag hann med. Inklusive ett varv runt fabriken. Hade det inte blåsigt så kallt hade jag nog stannat ute.


Har dessutom lyckats att se till att inte ha några möten i morgon efter 11. Dvs som är bokade nu. Det har en tendens att ändra sig fort. Idag kom jag ifrån straxt före 17 och hoppas på detsamma i morgon. Skulle till Växjö idag så det gällde att skynda sig på. Länge sedan jag gick så fort. Inte mycket luft kvar i lungorna väl hemma. Blev sittande 5 min och flåsade. Men sen bar det av.


Ett varv runt Växjösjön och jag var nöjd. Vilket till stor del berodde på att det blåste kallt så hälften hade räckt. Blev dock ett snabbt varv i Linneparken på väg tillbaka till bilen. Ett stopp på Grand Samarkand hann vi också med innan vi åkte tillbaka. Hade tur och hade parkering precis utanför porten. Alltid skönt när man behöver packa bilen på morgonen efter. Vi gick dock inte in direkt utan tog ett varv till Ica och handlade mat och vatten. Eller mat och mat. Grillade kycklingklubbor och bananer.


Därefter har inte mycket blivit gjort. Jag har förberett min väska sånär som datorn som packas ner i imorgon bitti. Lovat regn så jag ska försöka vara uppe så jag kan få skjuts till jobbet så får jag gå hem och desto mer på eftermiddagen/kvällen. Men då skulle det vara större chanser för uppehåll. Dessutom blir jag hellre blöt när jag ska hem än när jag ska till jobbet. Måste försöka komma ihåg att ta med ett ombyte till jobbet om jag skulle hamna i massivt regn på väg till jobbet. Men det fixar vi en annan dag. Nu ska det sovas i kvadrat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar