Öland

Öland
Solnedgång

söndag 9 april 2017

Underbar dag

Nja kanske inte tyckte det när jag var tvungen att stiga upp. Men upp kom jag och vi var i Kalmar redan straxt efter 09. Vi hittade det vi behövde på Bauhaus efter lite letande. Sen kom vi på  lite annat vi behövde så då åkte vi vidare och letade men sen gav vi upp och åkte till Borgholm för att förnya lottot och hämta paket. Hem och slänga in grejorna och sedan hämta Egon och Chippen.


Maken oljade in mitt planteringsbord och jag trappen. Dels det som jag inte kunde göra igår för oljan tog slut och så alltihop en gång till. Maken fixade fram lite trädgårdsmöbler och jag fixade middagen. Vi åt ute så Egon och Chippen hade sällskap. De fick givetvis motion också i form av koppelpromenad. Vi var attans så tråkiga. Inte fick de dra och Chippen fick inte spåra löptik. Vi var riktigt jobbiga och allra värst var när vi var tvungna och återbörda dem dit de bor. Egon struntade i vilket men Chippen ville absolut inte. Så jag hoppas matte har låtit honom hoppa upp i soffan nu. För att döva samvetet fick han massor med godis...


Alla måsten som att vattna blommor, packa,  ge fåglarna mer mat, fixa matlådor till osv har vi också hunnit med. Eller iaf jag. Hann med att plocka fram allt påskpynt också. Dvs alla 10 hönorna. Maken såg till att hinna fika med grannen. Jag duschade och tvättade håret innan jag åkte så allt var klart när jag kom fram. Kunde där med åka senare. Har hunnit både packa bilen och tömma den. Även att packa upp och få allt på plats. Kunde lägga in två matlådor i frysen. Har även borstat tänderna så när jag släpper detta är det bara att krypa ner och sova.


Men vädret har varit toppen. Och att ha hund en halv dag har varit toppen. Med andra ord det har varit en underbar dag. Maken har fått följa med på promenad. Nog för att jag gillar hundar men gå ensam med två jakthundar där det är hyfsat gott om saker att jaga. Är inte så kul. Fast idag tror jag att spåra löptik var det som gällde. Herrarna gav det intrycket iaf. Undan gick det också men kunde övertalas till att gå i ett mer vettigt tempo. Springa med starka hundar tänker jag inte göra. Nej dags att sova och drömma om hundar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar