Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 20 april 2017

Så var det en arbetsdag kvar

Denna vecka har så här långt gått väldans fort. Sovit mycket har jag också gjort. Vaknade först runt 02 men somnade om en stund senare. Som antagligen inte var så lång som en kändes. Var trots det upp före maken. Hann tom torka håret så pass att det inte var alltför blött när jag skulle till jobbet. Behövde inte bära med mig någon matlåda idag då jag hade gårdagens kvar i kylen på jobbet. Den blev dock inte ett smack roligare idag men den gick ner.


Hunnit med lite mer än jag trodde men glömde plånboken hemma så jag kunde inte boka hotellrum. Får göra det i morgon. Måste bara bestämma mig för Arboga eller Eskilstuna natten mellan torsdag och fredag. Lutar nog åt det första trots allt. En aning närmare och typ halva priset. Men ska kolla vad jobbets reserutiner säger. Blev två möten mer än jag visste om när jag kom men de gick bra.


En sak är säker det var behagligare att gå till jobbet än det var att gå från jobbet. Men då maken och jag hade bestämt oss för att äta på S:t Clair idag i stället för att köpa hem mat för att göra något hemma. Trevligare med färsk mat på måndag. Maken messar att han lämnar sitt jobb. Jag svara att jag gör det en kvart senare. Får ett meddelande om hur långt jag har hunnit jag meddelar att jag är framme om 28 minuter. 8 minuter senare vill han veta när jag är framme. Jag visste inte om att jag skulle ha inbyggd jetmotor i mig. Har iaf aldrig lyckats att korta ner tiden utan det har tagit den tid det tar. Går ju samma sträcka varje dag så jag vet hur lång tid den tar.


Han hade iaf beställt och betalat maten tills jag kom. (Jag ringde och han frågade vad jag ville ha för han satt redan på S:t Clair.) Maten smakade som vanligt väldans bra. Efteråt gick vi hem. Jag bytte jacka, lämpade av en del osv innan jag gick ut för promenaden. Maken kände sig inte hundra i form utan bestämde sig för att ta det lugnt hemma. (= Han fick ta disken.) Tänkte bara gå 6km från början men det råkade visst bli 8km. Väl hemma skyndade jag mig att borsta tänderna. Är/var väldans godissugen och med nyborstade tänder kan man inte äta det. Nu återstår att släcka lampan och sova. Måtte jag vara mindre godissugen i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar