Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 25 april 2017

Fullt upp och inte

Känslan när man vaknar minuten innan väckarklockan ringer och man tror det är mitt i natten är inte så kul när klockan ringer. Var alltså lite väl trött i morse. Kom dock upp och i väg. Betydligt bättre väder i morse om än lite i kallaste laget. Tog dock vinterjackan så det gick ingen nöd på mig direkt. Fast frågan är om man skulle haft vantar med sig. Får kolla gömmorna innan jag åker i morgon och se om jag hittar något som kan duga om det behövs.


Ägnat halva arbetsdagen till att sätta in nya chefen i hur vi arbetar och vad som har gjort mig frustrerad. Dvs allt det där som man hittar på alla företag i mer eller mindre skala. För trots att jag har sett ett ganska stort antal har jag ännu inte sett något utan en eller annan brist. Inte ens i Japan. I övrigt har jag försökt att förbereda för tjänsteresan eller städa av gamla synder.  Hann väl inte jättelångt men nu ska allt vara klart för resan iaf. Förutom packning av bilen osv. Gamla synder återstår dock en hel del.


Fortfarande ok väder när jag gick från jobbet. Dock blåste det kallt så väl hemma konstaterade jag att runt sön i Växjö var nog inget jag ville gå. Men efter att ha ätit lite så to jag iaf på mig för att gå ut. Började precis att regna så jag gick nertill förrådet i källaren. Hittade mina smycken. Där vill jag inte ha dem så de är nu upplockade. Stuvade om lite. Vet inte om det blev bättre men iaf lite mer överskådligt. Har undvikit det sedan läckan. Såg att där finns lite till som behöver kastas men det gör vi en annan dag. Bar iaf upp smyckena och gick sedan ut.


Hann väl gå halva sträckan av den önskade innan det kom en rejäl hagelskur. Var då utanför mataffären så jag smet in och köpte lite knäcke att knapra på när jag kör i morgon. En flaska vatten blev det också. Hade dock tänkt köpa 0,5l men de nådde jag inte så det fick bli en 1,5l. Väl klar så haglade det inte längre. Då var det mer snö än något annat. Försökte gå en liten runda till men det var för mycket nederbörd. Fick gå hem. Maken packade upp påsen medan jag tog av mig de blöta kläderna. Sen har jag fyllt en liten flaska med vatten och ställt så jag kommer ihåg den när jag väl hämtar resväskan imorgon.


Har tom hunnit titta på tvi en halvtimme. Förberett kläder osv. Nu ska här sovas i kvadrat så jag orkar köra i morgon. Kan inte köra förrän efter 15. Har möten till dess. Och jag behöver kör runt lägenheten så jag får med mig min packning. Så jag misstänker att klockan hinner bli väl halv fyra innan jag kommer iväg. Enda fördelen är väl att jag förhoppningsvis missar rusningstiden i Jönköping och Norrköping. Men vill ju helst orka köra och vara framme innan det blir för sent. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar